Bine că sunt ei dăștepți!

Bossultane, simți ce s-a pus ăștia pe noi?! Ce mai e pă Anglea?

Eu îți zic… oricând am fi putut avea și noi trenuri d-alea de mare viteză ca-n Franța. Am fi putut, Jănele, dar nu vrem și nici nu ne trebuie mormanele alea de fier. Am fi putut avea chiar autostrăzi, fix ca alea dă pă Germania. Da, dar nu ne-au interesat niciodată cu-adevărat. Că nici nu ne-au lăsat, e altă discuție. Da Frantz, las că n-avem nevoie de ele! Și spitale ca-n Austria! Ce? Nu făceam? Baros, noi bem o țuică dimineața și luăm și-un cățel de usturoi pe stomacul gol și, poftim, nu avem nevoie de doctor. Ahhh, sănătate! Haaah, curată, crede-mă! Moare pharma de oftică pă prună!

Mare boss, am fi putut fi vestul dacă aveam chef, dă veneau englejii cu elvețienii la noi la muncă, doar că nu ne-am încordat. Ce crede ei? Că noi suntem proști ca ei? N-are veață, îți zic!

Uite și-acum, cu vaccinarea… Peste 70 la sută din populație s-a imunizat în Spania, Franța, Italia… Baaaammm! Uite că i-a cipat! S-au înghesuit ca oile, țăranii. Madrid, Paris, Roma – stâne! Bă, și nici brânză ca lumea nu știu să facă, „bagabonții”. E varză con carne sau como si dice.

Ce dracu știe ei, bă? Noi avem datini, tradiții și tradiție. Ei? Pauză, șerif stelar. Noi am inventat viezurele și mânzu’, ei nici măcar să traduce trei litere nu sunt în stare. Are ăia dor? Păi n-ai văzut în filme? Ce jafuri, pistoale, explozii. Noi știm să prețuim familia, Vandămele, și nu lovim niciodată femeia. Iar ei nu știu altceva decât desfrâu și homosexualității. Mă lași?

Au înființat ei universități, dar noi le-am dat șah mat absolvind școala vieții. Deci, las-o că măcăne, Patroane!

Degeaba au și știu mai multă carte, căci fără noi nu se descurcă. Are de toate că i-a ajutat americanii. Da’ Europa e pilaf, praf, pălămidă. Frățicule, ăștia și-ar da și cea mai bengoasă catedrală pe cârciuma lui Bobiță din Las Fierbinți. Știi cum zic?

Ăștia nu știe să trăiește, să n-am parte de imunitate dacă te mint. E triști, nu te bagă la ei în case, nu are manele, boxe, pretenari… și nu le are cu caterinca. E diferiți.

Și dacă mai trăia Ceaușescu, noi eram și mai departe! Făceam noi vaccin românesc, nu chimicalele mamei lor dă jnapani!

Deci cât dau ăștia ai noștri la a doua doză? Și e combinație?

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.