Pierderi de război

Să nu ne împărțim în tabere! Preț de o secundă să nu căutăm a da dreptate cuiva…Precis sunt și oameni în ȚARA ASTA care nu țin nici cu Dragnea, nici cu DNA-ul. Țin, de ce nu, cu propriul lor buzunar,

Și-am scris ȚARA ASTA cu litere mari, pentru a scoate în evidență un detaliu. Acesta este decorul războiului, gazda acestui „festival”. Cât ne costă oare să găzduim și să suportăm atâta amar de vreme acest circ. Presupun că ne costă și că ne va costa mult.

Este capul Cordruței o miză pentru mulți dintre români? Și cam câți ani dintr-o viață pot ei ceda lui x sau y pentru a tranșa problema Justiției. Sigur că e important, dar care e toleranța noastră la acest etern frecuș între politicieni, televiziuni și procurori? Și dacă ne culcăm cu Tudorel și trezim cu Koveși 99% din timp, când ne ocupăm de toate celelelte probleme ale țării?

Se întreba, Vlad Petreanu, într-o postare, cine câștigă în urma acestui scandal declanșat, sau mai bine zis, potențat de intervenția lui Tudorel Toader. Nu știu cine câștigă. Dar mulți români vor pierde. Ce? Timp. Și, posibil, bani. Sunt 30 de ani trecuți de la Revoluție și țara este asta pe care o știm cu toții. Ăsta e timp pierdut! Asta e, poate, oftica aia mare a contribuabilului onest! Ce dracului faceți, bă? Și mai ales, când. Apoi e vorba de bani. De ce un județ sărac scuipă baroni, dar niciodată spitale sau șosele.

Ăsta e regretul meu. Războiul lor vine la pachet cu pierderile noastre. Iar noi pierdem timpul efectiv trăind și așteptând ca România să nu mai fie cort de circ, ci țară normală la cap.

(foto: pexels.com)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.