Nu se poate așa ceva în România, pe pământ românesc!

sau se poate? 🙂

Salutare internet,
Știu că în ultima vreme ai avut MICI frământări. Pentru o clipă am avut impresia că-ți pasă de chestiuni serioase, de educație, de limba română, de România.
Atunci, hai să lăsăm magazinele din secuime în urmă și să parcurgem împreună cele mai recente știri. Îmi zici mai târziu dacă-ți place adevărul.
Județul Gorj are cinci școli cu promovabilitate zero la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Liceul Tehnologic Turburea se numără printre cele cinci. Localitatea e condusă de un primar în vârstă de 53 de ani, care nici el nu deține o diplomă de bacalaureat.
Dănuţ Duţă, viceprimarul comunei Bărcăneşti, din județul Prahova, a fost declarat respins la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, după ce a obţinut nota 3,4 la română şi 2,2 la matematică. Câți oameni la fel de pregătiți or mai fi prin țară?
13 la suta din scolile buzoiene nu detin autorizatii sanitare. 76 unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi vor începe anul şcolar fără a avea autorizaţie de funcţionare. Direcţia de Sănătate Publică anunţă că peste 40% dintre grădiniţele, şcolile şi liceele din Brăila nu au fost autorizate. Oare câte or mai fi în situația asta în țară?
Ei bine, aici am răspuns… aproximativ 6.000 de clădiri din unităţile şcolare şi preşcolare nu au aviz sau autorizaţie pentru protecţia împotriva incendiilor, iar 13.000 de clădiri nu au aviz sanitar
Recent, un profesor din cadrul Facultăţii de Mecanică de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a fost reținut după ce sâmbătă a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la studenți pentru a trece restanțele. Și oare câți sunt cei care mai face ca el?

Asta e situația, interenet. Ne pasă de educație, doar în secțiunea comment a Facebook-ului. De făcut facem, cum se zice la școală, insuficient.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.