Două vorbe…despre conversație

Hei, ce mai faceți? Eu sunt foarte bine. Determinat și optimist. Apropo, cu Două vorbe din lumea internetului vă aștept dimineața la Prima Ediție, matinalul de la DigiFM. Este o rubrică de 2-3 minute despre lucrurile pe care oamenii prea ocupați nu le-au observat încă pe net. Cătălin Striblea și Bogdan Miu sunt niște gazde bune și, fix ca-n filme, se râde, se ninge, se…de toate 😉

Buuuun, acum că s-a terrminat promo-ul, hai să băgăm publicitate. Nu glumesc. Urmează reclamă la ieșit cu prietenii la bere sau cafea.

Starea asta de bine din ultima vreme mi-a fost alimentată și întreținută de niște întâmplări fericite din offline. Și de-aici o să plece și chichirezul acestei postări.  Am reușit pe final de săptămână să am niște discuții foarte faine cu niște oameni pe care îi apreciez. Ampexels-photo stat la taclale cu Cristian Manafu, Adrian Georgescu – pe care i-am întâlnit la un event Heineken. Apoi am reușit să beau o cafea cu George Mihalcea pe care îl știți de la Guerrilla, unde dă știri și informații interesate din lumea filmului. De la conversație am ajuns apoi la revelație. Adică am realizat că pe rețelele de socializare nu prea mai socializăm și că un chat autentic, face to face, face mult bine la cap și la starea de spirit. 

„Eșiți” deci din casă, dacă vă pasă de-un schimb de impresii, mai aproape de latura asta a noastră, despre care se zice că ar fi umană. Nu uitați să zâmbiți, să fiți relaxați și să nu puneți prea multă patimă și înverșunare atunci când lucurile alunecă pe panta politică.

p.s. Pe Adrian Georgescu l-am plimbat și cu mașina, iar pe Cristian Manafu chiar ar trebui să-l invit la interviurile de pe YouTube.

Weekend fain!

sursa foto: pexels.com/

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.