Marțea asta e vinerea neagră. Și săptămâna viitoare toată

Black Friday e…când e Black Friday. Și-atât. (Nu vă speriați! Nu vorbesc la mine pe blog, pe singură voce, Băsescu și Hagi.) Culmea, Black Friday e într-o zi de vineri, în intervalul 23-29 noiembrie. Repet. O singură zi, imediat după joia cu Ziua Recunoștinței.

Eu sunt un pic contrariat de forma mioritică a acestui concept/event și vă atrag atenția asupra unui paradox. Sunt pe piață mulți care trag de denumirea asta, asemenea unui elastic. Și e clar pentru toată lumea că nu e etic să furi, nici măcar startul, dar asta e, balonul e rotund, aproape toată lumea trișează.

Viclenia, evident că diluează și alterează efectul unei singure zile dedicată reducerilor. Eu vă întreb însă o chestie: oare cel predispus să fure startul în raport cu competitorii, va juca 100% cinstit în relația cu clientul. Dacă și-n ultima secvență tentația câștigului e prea mare?

Ce vreau să spun, ca să nu ne lungim aiurea: Vinerea Neagră are dezlegare la români și se poate întâmpla și lunea și miercurea. Sau oricând. Banu’ să iasă!

Preiau la final, o observație pe care am făcut-o recent pe Facebook.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.