Mandruta si mitraliera

Draga Lucian,
Am citit textul tau despre fuga unei generatii de oaste si iata raspunsul meu:

Am pana in 35 de ani si cred ca razboiul in vremurile si locul in care traim e o prostie. Cu mult mai mare decat textul tau. Dar mi s-ar parea de n ori mai nedrept, daca intr-un potential razboi, noi doi am fi camarazi de front. Cu atitudinea ta de senior editor de popota ai rupt orice punte si ai aruncat in aer orice sansa de solidaritate. In plus, iti pun sincer si din start ce cred: cu tine in echipa am pierde. Curajul tau de blogger izgonit din raiul numit televizor e zero barat. Daca erai viteaz, inainte de a te vedea-n filme de comando, luptand contra rusilor, ai fi bifat oaresce victorii pe campul minat de-acasa. Cum nu esti in linia intai in raboiul civil contra coruptilor/mafiotilor de-acasa imi permit sa cred ca ai sa simulezi si dansul in transee.
E fascinant cum tara asta a avut sansa ca dupa aplaudacii cuplului Nicu si Elena sa dea peste auto-pupatorii in fund. Cat timp va faceti soclul sa va amintit ca ati fost miluseii de langa cei ce v-au scos din Oltcit-uri. V-ati imburghezit si v-ati trezit tinand lectii de morala „bibanilor” si va arde te impins tineretul la arme.
In caz de razboi, ca doar nu esti singurul din tara care are copii, sfatul meu pentru cititor e sa-si protejeze familia si sa-o duca departe, in regiunea cea mai safe, care se va arunca ultima in lupta. Cum deja ne-a anuntat ca nu se bazeaza pe noi, Lucian Mandruta ne va apara el tara. Doar ii stiti valentele de profesionist in teatrul de razboi, reportajele de rasunet international si ideile de mare strateg in recentele confruntari armate.
Eu cred ca Romania merita aparata. De impostori si de infractori. Si de oameni care judeca stramb. E vorba de tine, desteptule! Sper sa nu traim vreodata clipa cand o sa te afisezi pe retelele sociale cat esti tu de viteaz in timp ce conduci un MIG inmatriculat in Bulgaria. Sper sa fie pace si tu, batran prezentator de junk tv, sa-accepti senin mistourile noastre.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.