Mulțumim pentru criză, Florin!

Sau nu ție trebuie să-ți acordăm acest merit? Că ar fi și mai aiurea să admitem o ghidonare de mai sus…

În fine, dintre toți cei care au ajuns acolo, pe fotoliul de premier, tu ai fost cel mai aproape de noi, ca vârstă, ca pasiuni, dar nu ne-am apropiat, se pare, și la dorința de a face (și) ceva treabă… de aia care să se vadă în felul în care trăim.

Ideea e, Florin, că ne-am lăsat furați de imaginea asta de prim-ministru cool, ne-al luat cu rock-ul, cu tricourile, cu glumele, postările pe insta și story-uri și am uitat că ne vor bate la ușă cursul valutar și prețurile la gaze și curent electric. Poate nu ești tu cu facturile și poate pe-aici prin București, la corporație, e mai ușor cu #rezist la criză și inflație, dar ne cam bat părinții obrazul, când trecem pe-acasă.

Când zici echipa câștigătoare, voiam a te întreba, Florin, cine câștigă? Tot voi? Adică numai voi? Nu era vorba să ne oferiți 4 ani de liniște și de construcție. Cum ați reușit voi în niciun an de zile să ne abandonați și s-o puneți de scandal, fără să puteți da vina pe PSD? Sincer, asta nu e de bătut obrazul?

Florin, cum mai merge vaccinarea? Nu prea bine? Vin banii „de la Europa”? Ce o să ne oferiți de ei? Spectacol televizat și împărțeli de portofolii?

Voi, din păcate, nu prea le-aveți cu politețea. Nu prea știți să vă cereți scuze, nu prea mai aveți vorbe cu alegătorii, ci doar cu nucleul de partid. Dar noi, ăia lipsiți de accidente prin CV, nu putem să renunțăm la cei 7 ani de-acasă, așa că vă mulțumim. Ar fi fost prea frumos să ne oferiți ce-ați promis și precis noi nici nu merităm. De ce să ne trăim viața, când putem să vă admirăm, seară de seară, la jurnale, contrele pe funcții și cașcaval.

Să vă meargă bine cu partenerii de drum și să vă îngrijiți de prietenii politici, atât de cei proaspăt vopsiți în galben, cât și de cei care se poartă în roșu. Acolo unde nici voi nu mai știți culoare, puneți frumos o batistuță (vezi că precis are un coleg) și acoperiți ce și cum se poate.

Mulțumim pentru criză, Florin! Nu te gândi la bani, prea mult și lasă liniștit nota de plată tot la noi. Că după ce-o depășim pe-asta, faceți voi frumos și ne produceți alta. Pentru că, din păcate, echipa aia câștigătoare (pentru voi!!!), indifernt de alegeri, nici dracu’ nu o mai schimbă, oricâțu ar încerca.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.