Politicienii români au donat o sumă fabuloasă de bani

Ați văzut știrea asta cu milioanele de lei strânse de politicienii români pentru a ajuta spitalele, firmele și persoanele defavorizate să treacă mai ușor peste pandemia de COVID-19? Cum, nu?

Politicienii autohtoni nu doar că sunt niște oameni prosperi, dar în acest an au fost breasla cea mai generoasă. Din propriul lor buzunar ei au donat și au strâns fabuloasa sumă de… Nu vă spun. Mai bine căutați știrea.

Ajutorul venit din partea ONG-urilor a fost firav, în comparație cu suma strânsă de parlamentari. Aceștia au dat numai puțin de… Știți câți bani au strâns bieții noștri parlamentari? Hai, faceți un efort și găsiți știrea.

La campania demarată de parlamentari s-au alăturat și miniștri din actualul executiv, dar și din fostele guvernări. În plus, și baronii locali au ajutat cu sume incredibil de mari. În total s-a strâns o sumă incredibilă, iar medicii se declară și la această oră uimiți de gestul și mărinimia figurilor politice de la noi.

Aproape toți politicienii de la noi și-au înjumătățit averile pentru a scoate țara din colaps. „Dacă România se va face bine și noi vom avea de câștigat” ar fi declarat un om politic chiar în timp ce ieșea de la sala de fitness și se îndrepta către curtea sa frumos amenajată pentru o izolare cât de cât confortabilă.

Vestea că politicienii români s-au sacrificat și că au scos bani din propriile buzunare a șocat presa internațională. Pentru așa ceva România ar putea fi dată ca exemplu în forurile internaționale, iar colegii din occident sunt deopotrivă invidioși și furioși.

Căutați, vă rog, știrea! Politicienii români nu doar că au donat bani, ci au mers personal în spitale ca să-i incurajeze pe medici și au intrat în saloane pentru a le da bolnavilor haine și alimente. Presa autohtonă este și ea la picioarele acestor oameni, care, pentru prima dată, au dat dovadă de patriotism și generozitate fără margini.

Vedete ale sportului din Europa, dar și câțiva cunoscuți actori din SUA au aplaudat implicarea politicienilor români admițând că nu au crezut că liderii de partid se vor întrece într-o admirabilă cursă a donațiilor.

Este fără precedent în lume. Știrea despre cât a donat fiecare politician român diverselor acțiuni caritabile merită să fie cunoscută de toată planeta, iar suma este pur și simplu astronomică!!! Fabulos! Un mare BRAVO pentru ei!

Ați găsit și voi știrea? Serios? Nu e pe nicăieri? Hmmm….

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.