Binele se întâmplă!

#Scutpentruspitalulmeu Așa începe povestea din acest text. Și este o poveste simplă. Vreau să ajut, dar mi-am dat seama că nu o pot face singur. Așa că am apelat și încă apelez la tine.

Cauza aleasă de mine e Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, orașul meu natal. Mi-am propus și cei de la Asociația Zi de Bine mi-au promis că se vor ocupa de asta, să trimit acolo echipament de protecție pentru cadrele medicale, pentru că e foarte important să îi protejăm pe acești oameni și să îi facem și pe ei să se simtă protejați atunci când sunt la muncă.

E posibil ca unii dintre ei să nu lucreze în secțiile/saloanele de boli infecțioase sau în terapie intensivă, dar virusul Covid-19 s-a dovedit a fi extrem de contagios și extrem de puternic, punând în pericol pe toți cei care intră în contact cu persoane deja infectate. Așadar e nevoie permanentă de scut, de măști, halate, combinezoane, mănuși…

Sigur că ai plătit taxe, sunt convins că te simți trădat sau chiar furat de către politicieni, dar implicarea ta nu înseamnă o cedare sau că te împaci cu situația în care unii nu-și fac treaba și lasă sistemul sanitar să sufere. Gestul tău va însemna ajutor direct și rapid acordat personalului medical. Pe care nu ni-l dorim infectat și transformat din salvator în pacient.

Dacă vrei să faci o donație APASĂ AICI!

Îți mulțumesc pentru înțelegere lasă-mă, chiar și virtual să te iau în brațe. Știu că și tu ai un nod în gât când te gândești la nedreptate și suferință. Dar aici intervenim noi. Noi vom fi acele mici dovezi că binele există și se întâmplă.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.