Klaus, acum apucă-te de treabă!

Klaus Iohannis va fi președintele României. Din nou. Pentru încă cinci ani. De data asta insă, Klaus Iohannis pleacă la drum și cu o restanță uriașă: țara promisă!

Că se numește România lucrului bine făcut sau România normală, țara visată de cei ce nu votează sau chiar resping politica promovată în ultimii ani de PSD ar cam trebui să se întâmple.

Klaus, Orban & Co trebuie să aducă României spitalele, autostrăzile și administrațiile de tip occidental. Peste 90 la sută dintre votanții de peste hotare au votat pentru Klaus Iohannis și eu cred că aceștia (sau ăștia!) au făcut această alegere cu speranța că astfel își vor trage țara mai aproape de ei. România nu va deveni peste noapte Germania și cred că nimeni nu mai e atât de naiv în a spera la un miracol. Dar România poate spera să se-apropie măcar de Polonia sau Cehia.

Așteptările sunt uriașe și sper că toți cei care au stat în seara alegerilor lângă Klaus Iohannis știu asta, simt și vor acționa în consecință. Dacă noul guvern și noul-vechi președinte au un minimum de respect față de cei care s-au prezentat la urne, chiar de mâine se vor apuca de treabă.

Klaus Iohannis a promis, incă o dată, în seara de 24 Noiembrie 2019, că va fi președintele tuturor românilor. Repet, față de ei, el are o datorie. Să le ofere România normală. Una în care se ridică. Una cu realizări/fapte concrete. Și aceasta poate să apară doar dacă se va apuca în sfârșit de treabă însuși președintele ei. Cinci ani de așteptare au fost oricum prea mulți, iar oamenii au fost oricum prea indulgenți.

Felicitări, Klaus Iohannis! Spor la treabă!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.