La finalul zilei – 22 feb 2019

  1. Știți ce se întâmpla în urmă cu fix un an de zile la București? Exact. Pe-aici erau proteste. Tema? Exact. Tot Justiția. Tudorel Toader executa, din câte îmi amintesc eu, o conferință de presă interminabilă, ridicând IEVALUAREA la rang de artă. Deci într-un an România a bătut pasul pe loc și oamenii încă iși mai consumă energiile și timpul lor liber pentru a sta în calea celor care vor să răpună independența justiției și, de ce nu, chiar democrația.

2. Ce alte lucru se mai discută în spațiul public? Ei bine, nu s-au stins poveștile cu impostori, cu oameni care profesează diverse meserii, deși nu au nicio calificare. Sau au documente false. Dacă vei avea răbdarea să intri adânc în subiectul ăsta te vei speria și o vei lua la fugă. Am prins chiar vineri dimineață o discuție la radio despre cum își aranjează oamenii diverse diplome. Ideea e că toți ăștia de la baza piramidei am vrea ca medicul să fie ok, polițistul corect și politicianul incoruptibil. Dar pentru noi ne-am da oricând o dezlegare pentru un mic matrapazlâc. România nu se prăbușește doar din vina celor de sus. România, aia în care poți să te descurci dacă dai ceva și cunoști pe cineva, e convenabilă unui număr impresionat de oameni. Și asta ne aduce falimentul!

3. Să fie pe final și ceva de bine! Dar ce să fie? Uite, hai să nu ne mințim, că nu e frumos. N-am nimic de bine, dar am niște imagini senzaționale cu fanii lui Zenit și dacă ești microbist o să ridici o sprânceană…

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.