La finalul zilei – 15 feb 2019

Am avut o zi bună la radio, dar una și mai bună privind la tv, adică urmărind-o pe Simona Halep, așa că m-am gândit la rubrica asta, s-o pun la crescut pe blog. E cu ce rămânem după întâmplările unei zile…

  • Simona Halep o învinge pe Svitolina și se califică în finala turneului de la Doha. Reținem o revenire senzațională în dreptul sportivei noastre și facem două mențiuni aici – 1. În decisiv Simona era condusă cu 4 la 1 și, pe serviciul ei, adversara a fost la o minge distanță de 5-1, scor la care meciul era extrem de greu de întors. 2. Svitolina e un adversar dificil, o jucătoare puternică, iar Halep închide încă o dată gura criticilor, demonstrând că e în mod evident una dintre cele mai valorase sportive din circuit.
  • A doua bifă o alocăm PSD-ului. Care a crescut alocațiile copiilor. Ce? Nu credeți că e așa? S-a făcut și postare pe Facebook cu asta.

PSD VA CREȘTE ALOCAȚIILE PENTRU COPII ȘI VA ÎNDREPTA LUCRURILE FĂCUTE PROST DE OPOZIȚIE. Într-un demers pur demagogic,…

Publicată de Partidul Social Democrat pe Vineri, 15 februarie 2019
  • A treia bifă se referă la a doua și îți explică faptul că actuala guevrnare s-a făcut ușor de râs și-a fost prinsă în offside după ce a trecut un amendament inițiat de un parlamentar PNL, care fix asta susținea, și anume majorarea alocațiilor. Situația a fost clar nefavorabilă celor din PSD+ALDE și ar putea duce la alterarea scorului electoral. De ce? Păi… cele două partide de la putere, care s-au poziționat de partea electoratului vulnerabil, nu știau cum să reacționeze când s-au trezit cu opoziția marcând gol chiar din careul din partea stângă. Pentru o clipă, Dragnea & Co au avut și varianta de a scoate mingea din poartă. Dar, în cele din urmă, au lăsat-o acolo și-au zis că de fapt ei au dat golul (în buget?) ca să fie bine la copiii patriei. Îți vine să-i crezi, nu?
  • Ultima bifă e despre starea lucrurilor pe-aici prin țară. Cum remarca și colegul Striblea, azi în redacție, Viorica Dăncilă e la data de 15 februarie premier în fucție, iar Kovesi… asociată de Udrea și de alți politicieni fugari, penalilor. În plus l-am văzut pe Alex Dima, jurnalist ProTV – România te iubesc -, enervat și stupefiat de reacția lui Liviu Dragnea

“Vii cu mine in baie?!l” Liviu Dragnea. Al 3 lea om in stat, liderul Coalitiei de guvernare. A promis in 2016 ca autostrada Deva-Lugoj va fi inaugurata in 2017. Ca in 2020 vom avea autostrada intre Sibiu si Pitesti, ca vom avea 8 spitale regionale si multe altele. Am incercat sa discut cu domnul Dragnea astazi. Voi ce parere aveti despre atitudinea domniei sale?!Dati-i, va rog, share sa-l vada si alegatorii!

Publicată de Alex Dima pe Vineri, 15 februarie 2019

Și pentru că este vineri o să pun la final și-o veste bună. Există și lucruri care se mișcă-n țara asta și care merită aplauze. OMV Petrom a anunțat că va dona 10 milioane de euro primului spital de oncologie pedriatică de la noi din țară. Suma e uriașă, pe măsura proiectului inițiat de Asociația Dăruiește Viață. Ca să vedeți că lucrurile se leagă și că binele atrage bine ca un magnet vă mai spun că spitalul ăsta, programat a fi deschis în 2020 a fost intens promovat chiar de jurnalistul pe care îl menționam mai sus. Ce vreau să spun cu asta? Că în 2020, în statul paralel, s-ar putea să vedem rezultatul unor fapte concrete, în timp ce în lumea celor care zic 20-20 va persista dilema această uriașă: oare adulții, care au copii și care încă n-au plecat din țară, știu care e partidul care a zis ,,hai treacă de la noi” pentru un scuipat de 70 de lei în plus la alocația lunară a odraslelor? Ăsta e contrastul zilei și-al vremurilor. Unii strâng pumnii și fac un spital privat, susțin din greșeală familiile și n-au pace până când nu strigă că si sunt cei care au tolerat să mai cadă ceva frimituri de la masă.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.