De pe net 8 iunie 2017

Știți cum se schimbă codurile la avertizările meteo? Cam așa s-a întâmplat și cu prestația Simonei Halep la Roland Garros. A trecut, pe net, de la nivelul de alertă Tornadă la cel numit Monstrul. Alintul fanilor vine, evident, după revenirea consumată ieri in meciul cu Svitolina.

Apropo…hai să vorbim puțin și despre învinsă. Site-ul turneului Roland Garros – care a calificat jocul de ieri drept partida turneului – zice de Svitolina că a convins că e o campioană în devenire, iar aceasta declară în același loc că nu privește partida cu Halep ca o experiență urâtă. Sunt tristă azi, dar viața merge mai departe și nu e chiar rău. Sunt pe locul 5 în clasament și am deja 4 titluri câștigate anul acesta.

Site-ul treizecizero.ro – pe care chiar vi-l recomand ca fiind specializat în tenis – menționează că fanii români nu au mai întâmpinat un decisiv de-al Simonei cu atâta entuziasm de la finala din 2014 contra Sharapovei tot aici, la Roland Garros. Același site punctează: Luând în calcul miza (semifinală de Slam), forma adversarei pe zgură (excelentă), evoluția dezastruoasă a meciului până pe buza prăpastiei, și, mai cu seamă, istoricul la fel de dezastruos al Simonei în situațiile acestea, da, este cea mai mare victorie din cariera Simonei Halep. Deocamdată.

La final vă spun că într-un articol postat pe CNN.com, adversara Simonei de azi – Pliskova – admite că zgura nu e suprafața ei favorită (avantaj Halep ar zice arbitrul!) În deschiderea textului, site-ul amintește că tenismenii care vor să câștige un Grand Slem trec în cele două săptămâni de turneu cel puțin printr-un meci dificil, de cumpănă. Dacă Halep câștigă titlul înseamnă că jocul cu Svitolina a fost acel moment de cotitură.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.