Foarte iute despre filmul cu mașini furioase 8

Am intrat la film și de la primele secvențe mi s-a părut că Vin Diesel seamănă cu George Mihăiță. Mai precis, are Vin ăsta al lor, din când în când, o grimasă frog-alike pe chinezește, care mi-a dat mie filmul ăsta cu George Mihăiță ceva mai tânăr și tuns chilug. N-ar fi fost cool să vedem un race Dacia 1100 vs Oltcit? Nu, nu vă mai zic nimic de film, pentru că de-aici, sincer, nu m-am mai putut concentra. Am trecut criticul de film pe pilot automat și-am savurat producția. Producția de mașini ambalate, răsturnate și…ambalate. În film sunt și actor, but who gives a fuck? Poate dacă era George Mihăiță. Din Moreni :))))

Mno, bun. La final vă zic totuși o premieră legată de filmul ăsta. Pentru prima dată la cinema am călcat peste niște sos de nachos. Nu știu cum, nu știu al cui…Am călcat & a fost nașpa 8. Nu mai aveam aderență la pedale. Spre finalul filmului, care era previzibil de la primul contact (ha!), aveam deja un al doilea trip: o să râdă lumea de mine dacă o să alunec?

p.s. Băgați benzină de 100 de RON și-apoi fix aceeași sumă aruncați-o fără urme de regret pe fruntea transpirată a chelioșilor din Fast & Furious 8. E băiețeală, cum se zice la coadă la spălătorie, și e singura noastră șansă s-auzim motoare de mașini bengoase  . …uite ce m-a luat valul, de mașini mișto, tancuri, torpile (torpile cu motor?), submarine. Deci BĂIEȚEALĂ! Baaaaam!

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.