Link-uri utile despre o țară confiscată!

  1. Deputatul PSD Cătălin Rădulescu ÎNJURĂ ca la ușa cortului pe Facebook
  2. „Mi-am riscat viaţa la Revoluţie pentru voi, jegurilor!“: Mesajul jignitor al preşedintelui PSD Diaspora către un ziarist care i-a corectat greșelile gramaticale dintr-un text
  3. Deputatul în chiloţi, Cătălin Rădulescu, RECIDIVEAZĂ! PSD-istul JIGNEȘTE din nou jurnaliștii: „Te-a făcut mă-ta proastă! Tu dacă mai continui mult cu asta, ţi-o iei!”
  4. Cătălin Rădulescu, deputatul PSD condamnat anul trecut definitiv la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru corupţie, este în mijlocul unui nou scandal. Parlamentarul social-democrat este acuzat că a jignit pe Facebook o tânără protestatară care avusese un comentariu critic la adresa sa.
  5. Un deputat PSD acuză că este AMENINȚAT de protestatari pe internet. DOVADA că și el face același lucru.
  6. Tanara protestatara, agresata incalificabil de deputatul PSD Radulescu |„Fa, curvo, ce urata esti. Te gasesc in Bucuresti ca sa vad cum calomniezi demnitarii”

Important. Domnu’ parlamentar, din link-urile de mai sus, spune că n-a fost el la tastură deci nu s-ar face vinovat de ultima ispravă. Și că a făcut plângere la Parchet. Buuun! Să urmărim cu atenție evoluția acestui „incident”.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.