The Emperor Has No Balls. Sunt ultimul care află!

Oare pe ce program am fost eu până acum, de n-a ajuns și la mine cea mai interesantă întâmplare din State, din perioada alegerilor prezindențiale?

the-vergePovestea e chiar mișto și poate nici voi n-ați dat de ea până acum, pe interenetul autohton: un grup de… artiști-anarhiști (*preiau și eu eticheta asta pusă de siteurile pe care le-am frecventat) a luat, încă din vară, poziție față de felul în care Trump a ales s-o ia pe arătură în campania electorală, mai ales față de imigranți. Și i-au transmis acestuia, în văzul lumii, că nu are „balls”. Împăratul nu are coaie/ouă/boașe/biluțe .etc Astfel, cei de la INDECLINE s-au pus pe confecționat niște statui, niște „Trumpi” în pielea goală și-n mărime naturală, cu o vizibilă și asumată economie de material în zona genitală și le-au plasat în cinci orașe: San Francisco, New York, Los Angeles, Cleveland and Seattle.

Din materialele apărute pe net înțeleg că cea din Los Angeles a supraviețuit și-a fost ulterior scoasă la licitație, celelalte fiind confiscate de autorități. Plus alte două bucăți, care au fost adoptate și afișate de un centru expozițional din New Jersey. De fapt, o statuie a fost cocoțată chiar pe acoperișul Mana Contemporary pentru că cel ce avea să ajungă „împărat” peste America să fie vizibil celor care tranzitau tunelul Holland.

Mai spune net-ul că buzz-ul generat a fost cel meritat. S-a pozat lumea, s-a nins, s-a…de toate!

Ideea e așa. V-am și mi-am repovestit toate astea nu pentru a mă face de râs pentru că am dormit în peșteră, ci pentru a sesiza faptul că mereu e loc de reacții d-astea cu patină artistică. Și chiar cred că și la noi ar fi loc de mai mult și de mai bine față de eternul Puie Monta. Dacă aveți astfel de exemple, please lăsați un link la comment acum, că la vară cred că o să găsesc și eu singur.

(sursa foto – the verge)

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.