Asta e Realitatea! Cam jenantă.

  • Unii n-au simțul ridicolului. Și te întrebi, oare mai merită trași de mânecă? Nu merită, dar trebuie. 

E cazul celor de la realitatea.net care au scris un articol despre cum au trăit ei ceva scris cu litere mari. Adică ȘTIREA. Și în cazul de față știrea se referea la nefericitul eveniment de la clubul Colectiv.

Și-au scris oamenii o dramoletă, că de se face anu’, și ai n-ai treabă comemorezi. Comemorezi decent dacă știi cum s-o faci. Altfel discuți că la ora evenimentului reporterii erau în pijamale și-au fost nevoiți să vină la job, citez, din liber. Serios? Ce triiiiiist!!! Săraaacii.

Selectez câteva propoziții/pasaje ca să vă fie de exemplu pentru așa nu:

Știrea, cu litere mari, este acel material de care până la urma ne ferim cu toții, însă știm ca vine (…) N-am crezut niciodată că Colectiv se poate întâmpla (…) Primul om care a ajuns acolo a venit din liber (…) Nu a mai contat frigul, nu a mai contat stresul, eram acolo si practic si noi imparteam si eram alaturi de suferinta celor din Colectiv (…)Raluca vorbea cu mine la telefon cu o mâna si cu cealalta se îmbrăca pt ca intr-adevar era în pijamale.

Când am auzit că Raluca a făcut eforturi supra-omenești, pentru că vorbea și la telefon și reușea să se și îmbrace, am înțeles cât de greu le-a fost. Cu greu cred că și-a revenit după momentul ăsta în care ȘTIREA, pentrecută seara, a surprins-o în pijamale. Puțini oameni erau în pijamale la ora aia. Trebuie s-o înțelegem. Trebuie să-i înțelegem! Le-a fost frig, au muncit din liber și nu erau nici îmbrăcați de tragedie. Câtă nedreptate pe acest pământ!

Oameni buni, știm prostia face rating-ul/traficul mare. Dar vă face pe voi mici, mici de tot.

(sursa imaginii: http://browsevizag.com/)

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.