Un episod cu noroc

În curând o să fie online Episodul 3 din Interviurile Simply Clever, episod despre care trebuie să vă povestesc câteva lucruri interesante:

  • Irina Margareta Nistor a fost prima care a răspuns afirmativ la provocarea de a purta o discuție în timp ce ne plimbăm cu mașina. Din peste 50 de minute de conținut mișto –  adică aproape tot materialul brut filmat – a fost extrem de dificil să selectăm 10 pentru ieșit în lume.
  • La doi pași de Ambasada Franței, când s-a pus mașina în mișcare, a trecut pe lângă noi actorul Răzvan Vasiliescu.
  • Înainte de discuția propriu-zisă ne-am învârtit în jurul unui topic sensibil – politețea cultivată și întreținută în familia Irinei Nistor. Mă gândesc foarte serios să fac un extra-clip din care să nu lipsescă mărturisirea despre „amenințarea” cu apartenența la neamurile proaste. 🙂
  • În episodul de astăzi o să primiți 3 știri: că Irina vrea să-și facă cinema acasă, că a aflat la o petrecere că Ceaușescu nu prinde Crăciunul și că băieții de la Secu’ i-au zis după ce a tradus un anume film să-și bage mințile-n cap.
  • Pe durata filmărilor am avut necazuri cu o lavalieră, așa că sunetul nu e tocmai grozav. Dar întâmplarea asta poate fi tratată și cu amuzament… M-am decis astfel să pun viitorului clip și subtitrare.

 

1 Comment

  • Rebeca spune:

    In mod specific, interviul a inceput cu intrebari legate de filme. Atata pasiune incat tot timpul sa porti discutii pe tema asta. N-a fost deloc deranjant sunetul lavalierei.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.