Un comunicat important pentru țară

Salut,
Eu sunt Bogdan Ciuclaru și mă bucur să te invit să dai play Interviurilor Simply Clever! Un proiect susținut de Skoda România.
Astăzi lansez primul episod al acestui proiect în care am investit, recunosc, pasiune și energie. El se numește “Interviurile Simpy Clever” și este un produs exclusiv online, ce are ambiția de a le prezenta privitorilor, în circa 10-15 minute, un dialog savuros cu o serie de oameni faini, din peisajul autohton.
Sub această umbrelă voi “urca” pe net, în următoarele luni, câteva clipuri video cu aceste discuții captivante, purtate în mașină, în traficul bucureștean, împreună cu câteva personaje inedite, care respectă următorul tipar: își fac meseria cu drag și au harul de a-i inspira și pe alții.

E vorba de nume precum: Doru Antonesi, Irina Margareta Nistor, Cornel Ilie, Adrian Georgescu, Anca Maria – Baniță, Moise Guran, Ionuț Bodonea, Alexandru Tomescu, Marius Tudosiei, Dragoș Asaftei, Adelin Petrișor și…un invitat surpriză.

Formatul pe care încerc să-l adaptez are următoarea justificare. După ce am urmărit un episod din seria Comedians In Cars Getting Coffee, în care Seinfeld discuta cu Jim Carrey, am realizat că tocmai decorul – ușor atipic – îi face pe invitați să părăsească zona mai riguroasă a unui interviu convențional, în favoarea unui discurs mai light și-a unui registru conversațional. Pe scurt, în mașină oamenii invitați stau de vorbă, nu dau declarații. Iar când oamenii stau de vorbă sunt autentici.

Sper să-mi împărtășiți bucuria revenirii pe terenul acestui gen jurnalistic și-mi doresc ca fiecare interviu să vă aducă un minimum de informație nouă și picantă din viața invitaților. Alături de mine la realizarea materialelor video este și o echipă de tineri entuziaști formată din Sebastian Condurache, Lordena Perianu și Florin Marica.
În plus, țin să mulțumesc sincer susținătorului principal – Skoda România, un brand care îmi furnizază automobilul-gazdă cât și o parte semnificativă din buget.

***
În primul episod Doru Antonesi vorbește despre legătura grupului Divertis cu cenaclul Flacăra sau cu Securitatea, povestește un moment tensionat din preajma revoluției și ne prezintă versiunea sa despre destrămarea celebrului grup de umor. Și, trece, pentru prima dată prin Pasajul rutier de la Casa Presei.


***

https://www.facebook.com/interviurisc/

https://www.youtube.com/channel/UCSYEScUxaVdN7MY3brKAIhg

Bogdan Ciuclaru/ bogdan.ciuclaru@gmail.com /

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.