Opreste Nae vaporu’!

2015. Deci suficient de departe de antologicul „sa traiti bine” incat sa privim cu detasare. Clar, cei care l-au simpatizat pe Traian Basescu uita, dar nu iarta. Eu, intre multe altele, nu pot sa-i iert derapajele verbale. De vaporean sau de maidan. (n-as scrie euromaidan pentru ca la noi unii au ramas cu euro, ceilalti cu maidanu’) Recent domnu’ care ne-a fost atata amar de vreme presedinte, deci reprezentant taman in fruntea statului si-a schimbat statusul: Is feeling marlan again. Deci natural. Adica? A reactionat violent, de exemplu, fata de jurnalistul Tapalaga si l-a facut „linge clante…” Ce golanie, ar zice un amic! Cu alte cuvine, noi ne-am irosit aiurea banii pe plimbari internationale, caci de domnu’ fost presedinte nu s-a lipt deloc tactul si eleganta. Dar asta multi o anticipau…

basescuCe mi se pare mie alarmat e ca pe Traian Basescu il ustura in fundu’ curtii sale largi, de la Nana si de pretutindeni, cand cineva ii face o observatie critica. Daca as conta, fix in clipele astea ar intra pe blog sa-mi zica una alta, ca-s mic de inaltime si nascut la Targoviste, deci sa nu zic eu de el ca are el informatii sau un biletel si… Meteahna asta de mahalagioaca bine exersata, de a-ti spune „las ca si tu esti o curva”, mi-l plaseaza pe T.Basescu oriunde, dar nu intr-o galerie cu oameni de stat.

Pana la urma, ce trebuie sa inteleaga, din nefericire si acest presedinte, e ca a dezamagit. Proportiile variaza (precum cotele apelor Dunarii!) Dar domnu’ care fu in ultimi ani la carma de tara chiar nu poate crede/admite ca a tras cu el o alta camarila de fosti fesenisti? Chiar cu EBA, Ridzi, Udrea, Flutur, Videanu, Blaga credea el ca mergem pe culmile gloriei? 🙂 Astia erau pilonii lui de baza pe care urma noi sa ne-asezam cu traitul bine? Serios, dom’ Base? 🙂

Ce mare infrangere ar fi fost pentru oglinda in care te privesti sa admiti si chiar sa te scuzi ca ai facut, in mare, un altfel de PSD? Ce ar fi avut istoria de pierdut daca ne-ai fi aratat cu degetul (nu ala din secventa celebra de pe YouTube) o grozavie pe care o lasi in urma, dupa aproape un deceniu de cand ai preluat butoanele.

Ma intreb acum: Pe Traian Basescu mai are voie vreun linge blide, cetatean roman, sa-l intrebe ceva? Sau e si el la nivelul full power diva – Mihaela Radulescu – in care crede ca a fost prea bun, prea grozav pentru cat meritau acesti prea prosti care se cheama alegatori.

Pe mine, la a zecea paranteza, m-ar putea interesa si cat de linge clanta e Tapalaga. Era insa mai fain si mai onest de aflat asta  cand apara de scame sacoul prezidential. Acum as fi vrut sa vad minimum de respect din partea unuia care a fost al mai inalt demnitar si care n-a lasat in urma o tara de-ti vine sa te bati cu pumnii in piept.

 

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.