Viata extra sportiva a bloggerilor ;)

Stiti de ce joaca bloggerii tenis? Ca sa vada si ei cum e la serviciu :)))

„Hai ca-ti dau un wild card” – mi-a zis Toma Nicolau, cand m-a invitat la un turneu de tenis destinat bloggerilor. Eu nu mai jucasem sport 🙂 d-asta alb de pe vremea cand ieseau copiii la joaca in parcare. Si m-am dus.

eu la tenisDar tin sa precizez… n-am acceptat pentru ca m-a apucat brusc talentul si dragostea de tenis, ci taman pentru expresia asta „wild card”, expresie ce mi-a dat senzatia de treaba serioasa, de turneu la care e bine sa participi pentru ca e pe bune, oficial adica.  In fine, cred ca am mai scris eu despre povestea cu copilariile care trebuie luate in serios, dar o sa repet: pai cand la meciurile din curtea scolii se intampla sa avem si plasa la porti se juca (urmeaza expresie din iarba) la rupere.

Asa am intrat si eu pe zgura de la la GM Tennis. La rupere de ritm. Cu gandul adica sa mai sparg monotonia, sa mai scot instagram-ul la plimbare, sa mai aerisesc si eu statusul de facebook. Si m-am dus eu la turneu si-am scris istorie. Am trecut de calificari, am intalnit apoi favoritul numarul doi si am fost eliminat. Game, set, meci!

Concluzii:

– Terenurile pe care am jucat aratau foarte bine.

– Sunt mai bun la servit…bere.

– Tenisul e un sport foarte-foarte cool. Mai ales cand e jucat de fete.

– Bloggers Open 2013 a fost un eveniment organizat de GM Tennis și susținut de OrangeSony Mobile și Sarto Made to Measure.

si le multumesc organizatorilor pentru invitatie.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.