Incredibilitatea – Best Of (I)

  • Un doctor din Medgidia a luat mita o boala contagioasa de la bolnavul pe care-l trata.
  • S-a infiintat prima banca de sperma pentru albine. Speram ca acolo sa nu angajeze doar trantori. Oricum, cine nu doneaza e bagat la stup!
  • O femeie a gasit intr-un hamburger o lama de ras. Se inaugureaza astfel fast-food-ul care chiar daca te ingrasa macar te epileaza si te lasa fara mustata. 🙂
  • lama rasDe azi se dau bonuri de sub masa. Persoanele aflate foarte des in stare de ebrietate pot soliciata la carciuma de care apartin bonuri de sub masa. Se vor da 10 tichete, dar acestea vor fi vazute dublu de beneficiari. Atentie, bonurile de sub masa nu sunt transmisibile si nici nu vor fi primite de lautari!

 

  • Operatiune de salvare miraculoasa astazi la un mall din Capitala. O blonda s-a ratacit in interiorul usilor rotative de la intrare si aavut nevoie de indicatii prin telefon de la prietenul ei pentru a iesi de-acolo. Dupa ce a fost salvata ea le-a spus apropiatilor ca nu s-asperiat deloc pentru ca a fost ca dupa o noapte la club cand nici nu mai stii pe ce usa sa intri pe bancheta din spate a masinii.

 

  • La Focsani a fost lansata masina care merge pe baza de motorina si…aburi de vin. Prototipul focsanean „VIN DIESEL” se poate deplasa doar daca pasagerii din fata sunt in stare de ebrietate dupa ce au baut vin de Focsani. Senzorii de pe volan si bord recunosc zaibarul si 10 tipuri de bere si blocheaza rotile daca s-a consumat altceva decat vin local. Din pacate masina nu a putut fi testata astazi deoarece oficialitatile judetului care au fost invitate la inaugurare au mancat usturoi si au dat peste cap senzorii filtrele si kilometrajul. 🙂

 

  • Atentie soferi! Vor fi introduse pe piata anvelopele de canicula. Acestea vor fi obligatorii atunci cand temperatura la nivelul asfaltului depaseste 35 de grade celsius. Pentru implementarea acestui proiect vor fi folositi voluntari din randul celor care spala parbrizul masinilor. Mai precis acestia vor purta termometre si le vor spune soferilor cate grade sunt in acel moment in intersectie, soferul fiind nevoit ca macar pentru rotile din fata sa „poarte” anvelope de canicula.

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.